Accu toyota prius – De beste zelfgemaakte laders

Accu toyota prius – De beste zelfgemaakte laders

De meeste hybride auto’s maken gebruik van een slimme dynamo die de efficiëntie van de accu’s bewaakt door de hoeveelheid lading en de staat van de accu in relatie tot de motor en de verschillende laadstatus processen nauwlettend in de gaten te houden. De mate van belasting van de motor, en de overeenkomstige hoeveelheid vermogen die verloren gaat aan de elektromotor, kan variëren afhankelijk van de efficiëntie van de dynamo. De kalibratie van de dynamo voor de beste efficiëntie kan van auto tot auto verschillen. In het beste geval staat de auto in het equivalent van een DMS-modus, d.w.z. dat de accu volledig is opgeladen. De behoefte van de motor voor de lading kan nog niet worden berekend omdat een volledig vacuüm nooit wordt bereikt in afwezigheid van lading, en wordt berekend als een fractie van de totale capaciteit.

Accu toyota prius – Het oplaadproces valt uiteen in twee aspecten: opladen en stand-by. In een typische procedure voor volledig opladen wordt de auto rond het blok gereden met een gecontroleerde snelheid door de motor via de transmissie. Zodra de motor in werking treedt, worden bepaalde opladingen uitgevoerd met de auto in Neutraal of Parkeerstand. Vervolgens wordt de dynamo met de hand ingeschakeld en wordt de volledige lading gestart. Als de auto langer dan 4 uur in de oplaadfase blijft, wordt de accu weer opgeladen tot 20% van zijn capaciteit en wordt een nieuwe volledige oplaad poging ondernomen. Bij kortere perioden moet de carburateur worden uitgezet en de motor worden gestart om een proces van opladen van de accu op gang te brengen. Zelfs wanneer de motor in de oplaadmodus blijft, is het mogelijk dat de dynamo de motor niet inschakelt, en moet worden geprobeerd de accu volledig op te laden. Het is noodzakelijk dat de motor enkele uren in de oplaadstand blijft om de accu tot een voldoende niveau op te laden. Wanneer de motor weer draait, wordt de dynamo handmatig ingeschakeld en wordt geprobeerd de accu volledig op te laden.

Accu toyota prius – Door dit alles heen zullen de twee soorten laders, de slimme en de domme, beide hetzelfde proberen te doen, maar met tegengestelde benaderingen. De factoren die zullen bepalen hoe efficiënt ze werken zijn de volgende:

aan het laden:

1) De spanning over de batterij, het opladen duurt ongeveer een half uur

2) De stroomsterkte van de batterij, tijdens het laden, de auto dynamo is binnenlands aangedreven en de stroomsterkte van de batterij bepaald door de spanning over het

3) De grootte van de batterij, er is ongeveer 20 Ahs dikte over de batterij, dus een laadsnelheid van 50-60 Ahs

4) De bedrijfstemperatuur van de batterij, die zeer kritisch is omdat een hoge bedrijfstemperatuur de batterij dwingt zich op de verbranding te verlaten om te werken en dit zal de potentiële energie van de batterij verminderen

 

Accu toyota prius

 

5) Het succes van het opladen hangt af van de volgende factoren: de chemische en fysische staat van de batterij, de staat van de motor, of de motor koud of warm is, de staat van de batterijen en de staat van de motor

De beste manier om een batterij op te laden kan worden geleerd door thuis te leren en ijksites te gebruiken. Er zijn enkele van de beste zelfgemaakte laders rond die je kunt krijgen voor ongeveer $ 1,00 tot $ 5,00. Het hebben van een acculader voor uw accu is een zeer belangrijke zaak om te doen, omdat het ervoor zal zorgen dat u geen dure lader hoeft aan te schaffen, die u toch niet zult gebruiken, totdat u er absoluut zeker van bent dat u de juiste lader voor de klus krijgt.

Accu toyota prius – Vraagt verlopen gebruikers:

1) Waarom voegt u deze informatie toe? 2) Hebt u overwogen een step up in een auto te gebruiken en nog belangrijker een lader die in een laderhoudersplaats is4) Hebt u of doet u dit regelmatig? Wat is de periode u de batterij regelmatig zult gebruiken? Heeft u een batterij met een levensduur?

Bestaande informatie over de prestaties van de batterij, die beschikbaar wordt gesteld door het gebruik, zal de volgende sleutelfuncties vervullen:

1) Alle andere informatie met betrekking tot de batterij, zoals ‘ Capaciteit’, ‘ Coördinaat huidige literatuur’, ‘ Arkhangelsk levenloze toestand’ of zelfs eenvoudige ECM/tag gegevens kunnen via deze link worden verkregen;

2) Om de gespecificeerde batterij te vergelijken met andere specificaties van lood-zuur batterij laders, zoals;