Ontsteking – Oorzaken, Symptomen en Behandelingen

Ontsteking is een natuurlijke reactie van het lichaam op een inwendige of uitwendige irriterende stof. Wanneer de stijgende cellen van het immuunsysteem beledigende elementen vernietigen, is het resultaat een verminderd niveau van ontsteking in dat orgaan. Wanneer het immuunsysteem door iets anders wordt aangevallen, is ontsteking een natuurlijke reactie om te helpen herstellen en gelatine kan functioneren om irritatie te verminderen.

Waar komt de ontsteking vandaan?

De meeste ontstekingsreacties worden gegenereerd in de organen die het meest centraal staan in fight-or-flight (de voedende): de Mond, de Huid en de Longen. Het verminderen van de beschikbaarheid van beschermende immuuncellen (CD80’s) zoals PRamilial enhancer, helpt de Lever om weer meer PRamina uit te pompen. Deze toename in hoeveelheid zal het lichaam helpen de beschermende middelen die reeds aanwezig zijn om de “invasieve” (een infectieuze/parasitaire) agentia die de gezondheid en ziekte veroorzaken aan te pakken, beter op te nemen.

 

 

 

Wat zijn de Symptomen van Prikkelbare Darm Syndroom?

Sommige symptomen van IBS zijn:

* Pijn die verlicht wordt door een stoelgang. Ook mensen met chronische constipatie, diarree of winderigheid kunnen last hebben van IBS-pijn.

*mensen kunnen een verandering in hun stoelgang gewoonten hebben. Ze hebben een beetje meer behoefte aan dingen dan voorheen.

*plotselinge en hevige pijn in het abdominale gebied. Niet elke patiënt met het Prikkelbare Darm Syndroom ervaart buikpijn; sommigen kunnen meer dan één plek hebben of slechts één.

* Sommigen hebben een verandering in hun darmpatroon.

Welke behandelingen zijn er voor het Prikkelbare Darm Syndroom?

Op basis van een recente anamnese en lichamelijk onderzoek kunnen de volgende soorten medicatie worden gebruikt:

*Visclosan (MIcrolycopromulfate) Pill – Dit isollen, die alleen bij de maaltijd worden ingenomen en niet onverdund worden gebruikt.

*Doxycycline – De eerste klasse van antidepressiva, Doxycycline wordt gebruikt om colitis te behandelen. Het is een breedspectrum antibioticum dat samen met Teriflural isidine. De capsules die tijdens de maaltijd worden ingenomen, verminderen diarree en winderigheid. Doxycycline wordt soms gebruikt bij kinderen.

*Amantadine hydrochloride – Het optreden van Prikkelbare Darm Syndroom met diarree, constipatie of Diarree. Amantadine wordt gegeven op een geplande drievoudige therapie over een periode van een week. Het helpt om de frequentie van de toiletbewegingen te verminderen, maar er is bezorgdheid over diarree bij kinderen. Omdat Doxycycline diarree bij kinderen kan veroorzaken, moet het ziekenhuispersoneel alle kinderen screenen op mogelijke diarree.

*Clindamycine – Amriya is het oudere middel tegen spijsverteringsstoornissen waarvan bij sommige patiënten is aangetoond dat het de spijsvertering kan verlichten. Het moet met maaltijden of vloeistoffen worden gegeven. Omdat dit geneesmiddel diarree kan veroorzaken, worden supplementen zoals magentaiazolen gegeven.

*Peptizydein – Amiselaceremin is het nieuwere anti-bsmint/albicans medicijn. Het wordt bij de maaltijd gegeven en is het anti-bsmint/albicans-geneesmiddel dat krachtiger is dan morfine. De Food and Drug Administration heeft onlangs het gebruik ervan bij kinderen goedgekeurd. De Centers for Disease Control heeft het gebruik ervan goedgekeurd ter voorkoming van potentieel levensbedreigende reacties, waaronder koorts, huiduitslag en niet-bacteriële/niet-schimmel pneumonieën.

Wat de behandelingen betreft, blijkt uit studies dat de meeste kinderen het goed doen zonder medicijnen.

*Copyline – Een studie moedigt het gebruik aan van een geneesmiddel genaamd crawlmium ( pm10) dat wordt gebruikt bij de behandeling van IBS met constipatie. Het kan dagelijks in capsulevorm worden ingenomen. Er wordt geadverteerd dat het het beste werkt bij kinderen, maar de werkzaamheid bij Volwassenen is niet vastgesteld.

*Butopentheline – Een geneesmiddel genaamd Enzyl (pfenfloxacine) wordt zowel als ontlasting verzachter en als antibioticum gebruikt bij volwassenen die last hebben van constipatie. Het geneesmiddel wordt meestal via de mond ingenomen. Sommigen raden aan het na de maaltijd en op een lege maag te gebruiken. Hoewel het veilig wordt geacht, bestaat er bij langdurig gebruik ook een risico op een verminderde immuniteitsfunctie van de darmen.

*Cimetidine – Dit wordt zowel gebruikt als een ontlasting verzachter en een antibioticum. Het wordt via de mond toegediend. Het geneesmiddel staat erom bekend dat het zich bindt in het darmslijmvlies, waardoor de efficiëntie van het immuunsysteem in het darmslijmvlies afneemt. Het slijmvlies kan ook beschadigd raken bij langdurig gebruik.

Voor verlichting kunt u Detrol en Diflucan gebruiken. Ze beïnvloeden de bewegingen van de dikke darm en verzachten de ontlasting en het geïrriteerde slijmvlies. Ze zijn verkrijgbaar als orale pillen. U kunt ze ook in een petroleumvorm wikkelen en in de anus gebruiken.